Pilates heeft een positieve uitwerking op lichaam en geest. Als je Pilates eenmaal in je leven hebt ingepast zul je merken dat je lichaam meer in balans komt. Pilates heeft een ontspannende uitwerking en verhoogt je energiepeil: Je voelt je goed! Of je nu jong, oud, man, vrouw, atleet, herstellende of zwanger bent; Pilates is er voor iedereen.

PERSONAL TRAINING
Bij een Personal training haal je in minimale tijd, het maximale uit jouw Pilates training. In de training wordt niet alleen gebruik gemaakt van de Pilates methode maar ook van elementen uit de Yin Yoga en Mindfulness.
Zo werk je niet alleen aan jouw fysieke- maar ook aan jouw mentale conditie; "The body-mind connection."

In de eerste training maken we een postuur analyse en worden eventuele blessures in kaart gebracht. Op basis van de analyse, jouw persoonlijk wensen en doelen, stellen we een individueel trainingsprogramma samen waarmee we doelgericht gaan trainen.
Trainingen bestaan uit een combinatie van mat oefeningen en oefeningen op de Reformer, daarnaast maken we gebruik van allerlei oefenmaterialen zoals de magic circle, toning balls, smalll bals, big balls, flex bands en foam rollers.

Reformers zijn speciale Pilates-apparaten waar Joseph Pilates mee begonnen is in de jaren '40. Reformers zijn voorzien van spiraalveren die je weerstand geven waardoor je enerzijds veel uitdaging in spierkracht krijgt, anderzijds geven de spiralen je steun en feedback waardoor je goed voelt wat het doel van een bepaalde beweging is. Je balans, co├Ârdinatie, kracht en lenigheid worden intensief getraind.

DUO LES
Naast het volgen van een personal training is er ook de mogelijkheid om een les met twee personen te volgen.

SPECIALISATIES
Ik ben gespecialiseerd in STOTT Pilates® voor speciale doelgroepen waaronder:
 • Pilates voor en na zwangerschap
 • Pilates na borstkanker (via fysiotherapeut/arts)
 • Pilates voor mensen met artrose of osteoporose
 • Pilates voor mannen
 • Pilates voor professionele dansers en atleten


 • TIJDEN
  De trainingen vinden plaats op afspraak.
  De studio is geopend van maandag tot en met vrijdag en in het weekend en op feestdagen gesloten
  INSCHRIJVEN
  Je kunt je inschrijven via het Inschrijfformulier

  LOCATIE
  Dolderseweg 123B Den Dolder